Game Improvement

Norges største Profesjonelle Trenerteam i Golf
Hovedbase på Ballerud Gk, Høvik

Game Improvement Kurs Program

Unikt konsept fra TTM!  Etter hver økt får du et digitalt sammendrag av øktens innhold til odel og eie.  Dette gjør det enklere for deg å huske innholdet og det forenkler egentreningen din slik at du får maksimalt utbytte av kurset!  Alt innhold er solid forankret i idrettsvitenskapelig akademia.

Golftrening i gruppe er en fantastisk måte å sosialisere seg på med likesinnede, skape motivasjon for egentrening, og lære mer om det “generelle” i alle delene av golfspillet.

Vil du lære mer om det “spesielle” anbefaler vi individuell instruksjon. Der blir innholdet skreddersydd til ditt unike behov.  Kombinasjonen med individuell og gruppeinstruksjon har vist seg å være spesielt effektiv for hcp golferen mtp. å skape motivasjon og utvikle golfferdigheter.

Game Improvement Kurset  er designet for å lære deg å bruke statistikk og taktikk til din fordel, samt finne mer effektive måter å trene på. 5 temaøkter a 80 min med PGA Advanced Proer Dennis og Joakim der innholdet er satt til  medium ferdighetsnivå. Første økt er banespill med to proer for å finne din nåsituasjon. 

«Et unikt tilbud med mål om å tilfredsstille behovet til alle og enhver»