Oppstartsguide for Simulator

 
Vi anbefaler alle som føler seg litt usikre på hvordan en går frem, å booke en intro leksjon til TM4 sim med Pro (for inntil 4 pers)
                                                                                                     Simulatorsenteret er lokalisert mellom hull 7 og 8 på Ballerud GK
 
NB: IKKE SKRU AV SIMULATORENE ETTER BRUK!
 
  1. Dersom simulatoren din ikke er på når du ankommer, skru på bryteren for din bookede simulator. Bryteren er i oppholdsrommet der du tar av deg utesko. Trykk kun på din sim!
  2. Dersom du har booket simulator 2  (lengst inne i rommet) og den ikke allerede er aktiv, må du også skru på prosjektoren (fjernkontroll ligger tilgjenglig ved pc’cen)
  3. Du kommer nå rett inn i trackman softwaren.  Oppstartsprossesen tar ca 4 min. Ikke logg inn før auto setup er fullført. Når du er inne i selve programmet etter oppstart kan du logge du deg inn øverst til høyre med din trackman qr kode. Den kan lastes ned i app store på din tlf. Det er viktig å benytte profilen da dine treningsøkter og spillrunder blir lagret. Dersom systemet/ pc’en må restartes kommer du rett inn der du var sist om du trykker på resume etter restart. Har du ikke rukket å fullføre din runde blir den automatisk lagret og du kan fullføre den neste gang du vil spille.
  4. Du velger så om du har lyst til å trene på rangen eller å spille.  For å trene velger du practice og shot analysis på neste side. For å spille velger du courses.
  5. Nb:  Husk å legge ballen i slagsonen mellom peggene.  Også på putting. Ellers blir ikke slagene registrert. En slår alltid rett frem i lærretet.
  6. Dersom du spiller på rangen må du huske å velge hvilken kølle du skal bruke først. Da blir data lest av bedre. I tillegg anbefaler vi titleis rct ballen (laget for sim).
  7. For de som skal spille velg så ønsket bane. En må så huske å logge inn alle spillere med deres trackman profil.  Dette er viktig dersom runden må restartes!
  8. For spilling har vi laget et auto oppsett. Slagspill med hcp, og gimme 1 putt (3 m), 2 putt 3-20m) 3 putt 20 m +, ingen putting da en sparer tid på dette.
  9. Husk å velge ønsket teeboks før dere starter, og vi har satt på at en kan ta mulligans. NB: ved 1 eller flere mulligans blir ikke runden hcp tellende naturligvis.
                                                                                                                  NB: IKKE SKRU AV SIMULATORENE ETTER BRUK
Spill, Tren, og ha det gøy!